Henkilöstövuokrausyritys WorkPowerin Linda ja Heta.

Mitä henkilöstövuokrausyritys tekee? - henkilöstövuokrauspalvelut ratkaisuna osaajapulaan

Henkilöstövuokrausyritys WorkPower yhdistää työnantajan ja työntekijän, jotka sopivat yhteen muutenkin kuin osaamistarpeen ja kokemustaustan puolesta. Lue, kuinka henkilöstövuokrausyritys voi auttaa työnantajaa, ja lataa henkilöstövuokrauspalvelut-opas.

Mikä on henkilöstövuokrausyritys? - palvelemme työnantajia ja työntekijöitä

Henkilöstövuokrausyritys tarjoaa työvoiman vuokrauspalveluita työnantajille. Henkilöstövuokrausyritysten kautta saat nopeasti työvoimaa tilapäisiin tarpeisiin, kausiluonteisiin töihin tai erilaisiin projekteihin.

Vuokratyövoiman lisäksi WorkPowerin palveluvalikoimaan kuuluu myös muita henkilöstöalan palveluita, kuten rekrytointipalvelu, henkilöarvioinnit ja henkilöstön ulkoistuspalvelut

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut työnantajalle

WorkPowerin tavoitteena on tarjota joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja työnantajien työvoimatarpeiden ratkaisemiseksi.  Palveluidemme avulla työnantaja pystyy: 

 • skaalautumaan nopeammin
 • täyttämään tilapäiset ja pidempiaikaiset työvoimatarpeet
 • vähentämään rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon kuluvaa aikaa 
 • alentamaan kustannuksia

Lataa henkilöstövuokrauspalvelu-opas

Henkilöstövuokrauspalveluiden opas kertoo tiivistetysti:

 • henkilöstövuokrauspalvelun hyödyt
 • vuokratyövoima osana yrityksen strategiaa
 • sopivan henkilöstökumppanin valinnasta
 • henkilöstövuokrauspalveluiden hinnoittelusta
 • vuokratyövoiman käytön aloittamisesta

Lataa henkilöstövuokrausyritysten käytännöistä kertova opas täyttämällä yhteystiedot sivulta löytyvään lomakkeeseen tai lue lisää sivulta.

Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa ja käsitellä tietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi mahdollisiin markkinointiviesteihin kyseisten viestien kautta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miten vuokratyövoiman käyttö WorkPowerilla toimii?

Työnantaja voi kääntyä WorkPowerin puoleen, kun yritys tarvitsee työvoimaa, väliaikaisesti tai pidempiaikaisesti. Vuokratyövoiman käyttö räärälöidään aina tarpeisiisi, ja löydät nopeasti kauttamme työntekijöitä myös tehtäviin, joissa tarvitaan erityisosaamista. 

Miten vuokratyöntekijä eroaa yrityksen omista työntekijöistä?

Vuokratyöntekijä on työsuhteessa henkilöstövuokrausyrityksen kanssa. Yleisen käytännön mukaan henkilöstövuokrausyritys hoitaa työntekijöiden rekrytoinnin, palkanmaksun, työsuhdeasiat ja muut hallinnolliset tehtävätToimipaikka, jossa työ tehdään eli asiakasyritys vastaa usein työhön perehdytyksestä ja työn ohjaamisesta.

Henkilöstövuokrausyritykset ylläpitävät osaajapankkia, johon kuuluu eri alojen ammattilaisia. Monesti työnantajan toiveiden mukainen osaaja löytyykin jo osaajapankkiin kuuluvien ammattilaisten joukosta. Tarvittaessa hakua laajennetaan, jolloin tavoitamme osaajan valtakunnallisten markkinointikanaviemme ja verkostomme kautta.

Työnantaja: Siirry henkilöstövuokraus-sivulle.

Työnhakija: Lue mitä etuja vuokratyö tuo

Millä toimialoilla henkilöstövuokrausyritys voi auttaa?

Tavoita sekä asiantuntijat että sesonkityöntekijät

Työntekijät, jotka tekevät töitä henkilöstövuokrausyritysten kautta, voivat olla esimerkiksi:

 • toimisto- ja hallintotyöntekijöitä
 • rakennusalan ammattilaisia
 • teollisuustyöntekijöitä
 • kuljetusalan henkilöstöä
 • IT-ammattilaisia
 • myynti- ja markkinointihenkilöstöä tai 
 • hoiva-alan ammattilaisia
 • muun alan osaajia

Vuokratyösuhde ja työsopimus 

Työsopimus tehdään työntekijän ja WorkPowerin välillä. Vuokratyöntekijät ovat työsuhteessa WorkPowerin kanssa, mutta he työskentelevät asiakasyrityksissä heidän tarpeidensa mukaan

Oikea osaaminen ja resurssit vuokratyöntekijöiden avulla

WorkPowerin kautta teet laadukkaat rekrytoinnit nopeasti. Tutustu linkeistä, miten voimme auttaa sinua eri alojen rekrytoinneissa tai tilapäisen vuokratyövoiman tavoittamisessa.

Miksi vuokratyövoiman käyttö on kannattavaa työntekijälle ja työntekijälle?

Vuokratöiden teettäminen ja tekeminen on kannattavaa kaikille osapuolille. Henkilöstövuokrausyrityksen kautta työnhakija löytää yleensä nopeasti töitä, ja asiakasyritys tavoittaa haluamansa osaajan vaivattomasti. 

Miksi työnantaja haluaa käyttää vuokratyövoimaa?

Henkilöstövuokrausyritysten työntekijäpankki, markkinointikanavat ja verkostot sallivat työnantajalle nopean pääsyn laajaan osaajaverkostoon, joten työvoiman löytäminen helpottuu. 

Vuokratyöntekijöiden hyödyntäminen on työantajalle usein riskitöntä, ja se säästää aikaa sekä kustannuksia. Henkilöstövuokrausyritys vastaa myös siitä, että työntekijöiden rekrytoinnit toteutetaan alan kehitys ja palkkaus tiedostaen.

Henkilöstövuokrausyrityksen hyödyt työantajalle

 • Osaajapankki ja verkostot. Henkilöstövuokrausyrityksellä on jo oma työntekijäverkosto, josta löytyy eri alojen ammattilaisia. Tämä mahdollistaa keskustelut osaavien tekijöiden kanssa nopeasti ja vaivattomasti.
 • Toimialakohtainen osaaminen. Kokenut henkilöstövuokrausyritys omaa syvällistä tietoutta markkinasta ja alan trendeistä. Voimme tarjota arvokasta tietoa työnantajalle esimerkiksi palkkauksen kehityksestä ja osaajien tilanteesta. Tämä auttaa työnantajaa tekemään strategisia päätöksiä työvoiman hankinnassa ja suunnittelussa.
 • Laajempi näkyvyys. Henkilöstövuokrausyrityksen avulla kasvatat näkyvyyttä, sillä käytössä ovat testatusti eri alojen osaajat parhaiten tavoittavat markkinointikanavat. 
 • Tehokkuutta rekrytointiprosessiin. Työnantaja säästää aikaa ja resursseja, sillä rekrytointiprosessi on hiottu, ja vuokratyöntekijöiden valinta on monesti nopeaa juuri valmiin osaajapankin ansiosta.
 • Kustannustehokkuus. Työnantajan ei tarvitse käyttää resursseja rekrytointiin, hakijaviestintään, palkanlaskentaan tai työsuhde-etuihin. Vuokratyöntekijöiden joukosta moni työnantaja on löytänyt itselleen vakituisen työntekijän.
 • Joustavuus. Vuokratyöntekijöiden avulla työvoiman määrää voidaan säätää joustavasti vastaamaan kysyntää, ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Kuinka nopeasti voin saada työntekijän henkilöstövuokrausyrityksen kautta?

WorkPowerin kautta työntekijä voi löytyä jopa samalla työpäivälle. Palvelemme niin kiireellisissä työvoimatarpeissa, sesonkien miehityksessä kuin vaativammissa asiantuntijahauissakin.

Mistä kaupungeista vuokratyöntekijöitä on saatavilla?

Toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Jyväskylästä, Porista ja Kuopiosta, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen, ja tavoitamme myös työntekijät valtakunnallisesti.

Lue lisää: Henkilöstövuokraus on turvallinen ratkaisu työntekijätarpeisiin

Kokenut henkilöstövuokrausyritys erottuu tarjoamalla laadukasta ja osaavaa työvoimaa, joka vastaa asiakasyritysten tarpeisiin. Me WorkPowerilla panostamme välittömiin kohtaamisiin, asiakkaan toiveet täyttäviin rekrytointeihin, ja nopeisiin prosesseihin.  Etsitkö työntekijää yritykseesi? 👉 Ole yhteydessä.