Moni luulee, että vuokratyö on vain vasta-alkajille – metallialan konkarit Timo ja Marko torppaavat ennakkoluulot: ”Sain valita uuden työpaikkani”

Vuokratyö sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille ammattilaisille, sanovat metallialan kokeneet konkarit.

Sami sai töitä WorkPowerilta tuttujen vinkistä

Sami on tehnyt töitä teollisuudessa 18 vuotta. Mikä sai hänet vaihtamaan WorkPowerin palvelukseen?

Mitä tekee hitsaaja? Tutustu metalliteollisuuteen

Vautsi, mitä osaajia ja alan ammattilaisia työntekijämme ovat! Yksi heistä on hitsaajamme Kati, joka löysi tiensä Metalkolle WorkPowerin avustuksella! 👊 Metalliala on aina ollut lähellä Katin sydäntä, joten pesti Metalkolla oli täysi kymppi. Kati suosittelee metallialaa kaikille, joilla on tarkka työn jälki ja joilla motivaatio kohdallaan. 😎 Millaisia tehtäviä teollisuus tarjoaa? Katso lisää artikkelistamme.

MV-jäähdytyksen työntekijöitä_4

Mitä tekee tuotantotyöntekijä tai työnjohtaja? – tutustu teollisuuteen

Kiinnostaisiko ala, missä voit nähdä kättesi jäljen, kehittää tiimityöskentelytaitojasi, ja joka tarjoaa hyvät kasvumahdollisuudet urallesi? Äläpä mieti enempää, sillä näin hyvä combo on tarjolla erilaisissa teollisuuden työympäristöissä.

Teollisuuden toimialan kuulumisia WorkPowerilla

Monessa yrityksessä ja yksilöinä mietitään varmasti tällä hetkellä Koronan tuomia vaikutuksia omaan työhön, työpaikkaan, perhe-elämään ja perheen taloudelliseen tilanteeseen. Näitä samoja asioita mietitään myös monissa keskusteluissa, sekä WorkPowerin toimihenkilöiden kesken että myös asiakkaiden kanssa. Tilanteet ovat muuttuneet melkoisesti kahdessa viikossa. Tuo päivämäärä 12.3. on jäänyt monelle mieleen hetkenä, jolloin asiat alkoivat muuttua. Hetkenä, jolloin tuntui,...