Naulan kantaan – Työturvallisesti raksalla -ohjelmasarja viihdyttää, valistaa ja ennaltaehkäisee

WorkPower panostaa paljon rakennusalan turvallisuuteen. Yhtenä osoituksena siitä, on yrityksen oma työturvallisuustiimi, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä riskejä ja tarvittaessa puuttua laiminlyönteihin.

Suurena missiona voitaneenkin pitää nollaa tapaturmaan ja sitä, että jokainen saapuu työmaalta ehjänä ja hyvillä mielin kotiin.

Yhdeksänosainen Naulan kantaan -ohjelmasarja on toteutettu yhdessä LähiTapiolan kanssa. Ohjelmassa nähtävät tilanteet eivät kuitenkaan ole opetusvideoita, vaan niissä käsitellään ainoastaan yleisimpiä vaaroja. Toivottavasti ohjelma herättää lisäkeskustelua ja parantaa asioihin tarttumista.

Jaksot julkaistaan kahden viikon välein WorkPowerin Linkedin- ja Facebook-sivuilla sekä löydät ne täältä Tietonurkasta.1.jaksossa käsitellään koneiden käyttöä. Katseluiloa! 👷🏻📺👷🏽‍♀️

WorkPower Linkedinissä

WorkPower Facebookissa