Jyväskylän SomeSissien kesätyökokemus

Työmme WorkPowerilla pääsi alkuun maanantaina 4. kesäkuuta. Ensimmäisenä päivänä saimme hyvän perehdytyksen työhön ja ryhdyimmekin heti perehdytyksen jälkeen hommiin. Valmistimme parin päivän ajan runsain määrin tikkaripusseja, joita jaoimme sitten ympäri Jyväskylää autoihin. Ensimmäisen viikon lopulla kävimme myös jakamassa noin 500 pyörän penkkisuojusta suojelemaan pyöräilijöitä sadepäivän yllättäessä.

Seuraavan viikon aloitimme suunnittelulla. Ideoimme millaisia videoita haluaisimme toteuttaa ja missä ne kuvattaisiin. Kuvasimme suunnittelemiamme videoita niin teollisuuden asiakkaan tuotantoalueella kuin toimistollammekin.

Työkokemuksemme WorkPowerilla on ollut todella positiivinen. Työ on ollut luovaa sekä mielekästä. Saimme melko vapaat kädet somesisällön tuottamiseen, mikä loi rennon ja kivan fiiliksen työntekoa kohtaan. Meillä on ollut hyvä ilmapiiri koko työjaksomme ajan!
Työ SomeSissinä on myös ollut opettavaista. Työ on opettanut muun muassa sinnikkyyttä sekä rohkeutta. Lisäksi olemme saaneet tietoa erilaisista aloista ja työpaikoista.

Kaikin kaikkiaan kesätyökokemus SomeSisseinä on ollut antoisa sekä opettavainen. Meidän tuottamaamme somesisältöä voi käydä katsomassa WorkPowerin Instagramissa sekä YouTube-kanavalla. Jos yhtään epäröit hakevasi SomeSissin paikkaa, suosittelemme rohkeasti hakemaan!

Kiitos WorkPower tästä kesätyökokemuksesta!

Jyväskylän SomeSissit
Elisabeth ja OP