Jyväskylän SomeSissien kesätyökokemus

Kymmenen päivän mittaiseen kesätyöjaksoon kuului kivoja työtehtäviä ja paljon uuden oppimista. Pääsimme mm. vierailemaan asiakkaan työpaikalla ja siellä teimme haastatteluvideon. Kuulimme hienon ja inspiroivan uratarinan siitä, miten eri valinnat ja polut voivat tuoda elämässä juuri siihen itselleen mieluisaan ja oikeaan työpaikkaan sekä tilanteeseen elämässä.

Työskentelimme paljon ulkona joka oli ehdottomasti positiivista meille. Toimistolla valmistimme tikkaripusseja, joita sitten jaoimme ympäri Jyväskylää. Ulkona ollessamme otimme myös paljon kuvia ja videoita, joita julkaistiin WorkPowerin Instagram tilille.

Pääsimme myös pitämään onnenpyörää Jyväskylän kompassilla, joka keräsi paljon porukkaa. Oli kivaa kun pääsi tapaamaan erilaisia ihmisiä eri työtehtävissä.

WorkPower oli työpaikkana erittäin mieluisa. Työntekijät olivat todella mukavia ja niin myös ilmapiiri. Opin paljon uutta ja sain arvokasta työkokemusta mahtavassa yrityksessä!