fbpx

Yritys/ratkaisumyyjä

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.9.2021

Vuodesta 2003 toiminut Bax Kassit toimittaa painettuja kasseja, pusseja ja pakkauksia yksilöidysti ja edullisesti. Tuotevalikoimaan kuuluvat logolla varustetut muovi-, paperi- ja kangaskassit sekä erilaiset pakkaustuotteet. Bax Kassit noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita, toimien vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

”Me Baxilla uskomme, että laadukas asiakaskokemus syntyy asiantuntevasta palvelusta sekä tasokkaasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Valmistamme tuotteemme alusta alkaen: Meille jokainen asiakasprojekti on ainutlaatuinen.”

Etsimme nyt asiakkaallemme Bax-pakkaustuotteelle/ Blue Orange Oy:lle yritys/ratkaisumyyjää Helsinkiin.

Työtehtävät:

Tehtävässäsi hoidat pääasiassa yhteydenpitoa olemassa oleviin asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä osallistut tarvittaessa uusien asiakkaiden kontaktointiin. Vastaanotat myös tilauksia, päivität asiakastietoja ja tarjouksia järjestelmään sekä huolehdit laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisesta koko myyntiprosessin ajan.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Aikaisempaa kokemusta B2B myynnistä
  • Kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • Sosiaalisen median eri kanavien tuntemusta sekä rohkeutta hyödyntää niitä myyntityössäsi
  • Kykyä kuunnella asiakasta sekä taitoa tarjota asiakkaalle sopivia ratkaisuja
  • Sujuvaa viestintäosaamista suomeksi sekä rohkeutta työskennellä myös englanniksi
  • Järjestelmällistä työskentelyotetta
  • Näppäryyttä ja tarkkuutta työskennellä ohjelmien ja järjestelmien parissa, aikaisempi CRM osaaminen on eduksesi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään monipuolissa myynnin tehtävissä kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille. Toimisto sijaitsee Helsingissä, hyvien julkisen kulkuyhteyksien varrella.

Hakuprosessi:

Kerro meille tarkemmin osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Huomioithan, että voit jättää hakemuksen vain tämän hakuilmoituksen kautta. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: B2B myynti, yritysmyynti, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.