Yleismies rakennustyömaille

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 19.8.2022

Etsimme asiakkaillemme monitaitoisia yleismiehiä erilaisiin työkohteisiin Keski-Suomen alueelle.

Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja työmaiden etenemisen mukaan. Teet pääasiassa töitä rakentamisen puolella uudis-, saneeraus-, ja vahinkosaneerauskohteissa, mutta välillä teet myös avustavia töitä, kuten kanto- ja raivaustöitä. Töitä teet itsenäisesti tai ammattilaisia auttaen eri työvaiheissa. Kerrothan hakemuksessasi millaista kokemusta olet työurallasi kerryttänyt, ja mitkä työtehtävät eniten kiinnostavat.

Toivomme, että työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja huolellinen. Olet innostunut ja motivoitunut oppimaan uutta, jotta oma ammattitaitosi voi kehittyä. Sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta rakennusalalta eri tehtävistä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. 

Meidän kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Palkkaa maksamme kokemuksesi huomioiden ja rakennusalan työehtosopimusta hyödyntäen. Koko työsuhteesi ajan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Jyväskylän raksatiimiin, joka auttaa sinua työelämän asioissa. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemusta kannattaa laittaa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Työt alkavat sopimuksen ja asiakkaidemme työtarpeiden mukaan. 

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.