Vuorotyönjohtaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 13.10.2022

Koneistustaitoinen esimies haussa!

Etsimme asiakkaallemme vuorotyönjohtajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva

Tehtävässä toimit työnjohtajana konepajalla, varmistaen työpäivien sujuvan toiminnan. Pääset työssäsi ohjaamaan työntekijöitä ja työpäiväsi sisältävät työkalujen ja työtehtävien valmisteluja, tuotannolle töiden jakamista ja työtuntien seurantaa ja johtamista. Sinun vastuullasi on, että työt tulee valmiiksi ajallaan. Sinulla on työhösi ihmisläheinen sekä kehittämislähtöinen ote.

Työpäiväsi ovat maanantaista perjantaihin, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Työ vaatii

  • Kokemusta metalliteollisuudesta ja koneistuksesta
  • Esimieskokemusta
  • Eteenpäin katsovaa ja ihmisläheistä työasennetta

Sinulla on koneistajan tutkinto ja työn kautta saavutettua kokemusta. Olet toiminut useamman vuoden metallialalla ja sinulla on myös esimieskokemusta. Tulet hyvin toimeen erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja haluat olla kehittämässä toimintaa eteenpäin. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan työnjohtotehtävissä, mukavassa työyhteisössä. Työsi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Saat palkkauksen, joka neuvotellaan tapauskohtaisesti koulutuksesi ja aiemman työkokemuksesi perusteella. Pääset itse vaikuttamaan työpäiväsi sisältöön ja aikatauluihin, sekä kehittämään omaa ja alaisiesi työskentelytapoja ja prosesseja.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja yrityksestä annamme haastattelun yhteydessä.

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä:

HR-konsultti Santeri Lahdelma, santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: vuorotyönjohtaja, työnjohtaja, vakituinen työ, koneistaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.