fbpx

Vuoropäälliköitä, PK-seutu

Kokoaikainen

Haku päättyy 27.9.2021

Haluaisitko olla mukana täysin uudessa konseptissa, jossa pääset työskentelemään vuoropäällikkönä osana tulevaisuuden keittiötä? Haemme asiakasyrityksellemme vuoropäälliköitä, joilla on kokemusta esimiestyöstä, à la carte -taustaa, sekä hyvä englannin kielen taito. Nyt olisi erittäin ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kasvavaan yritykseen, Huuvaan!

Mistä Huuvassa on kyse?

Huuva on uusi start-up-yritys, joka tulee mullistamaan ruuan toimituksen täysin. Heidän mielestään on aika tehdä ruuantoimitukselle radikaali uudistus, jossa kuluttajilla on mahdollisuus tilata valmiita aterioita kotiinsa entistä laajemmasta valikoimasta, uudenlaisella virtuaalisella palvelulla tämä on mahdollista. Huuvassa pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä, vastaanottamaan ateriatilauksia, sekä valmistamaan eri ravintoloiden aterioita hyvin monipuolisesti.

Ensimmäinen Huuva avaa ovensa syyskuussa pääkaupunkiseudulla, ja heidän on tarkoitus laajentaa ympäri Eurooppaa seuraavan kuuden kuukauden aikana. Huuvalla on takanaan joukko Suomen johtavia pääomasijoittajia.

Mitä odotamme:

Sinulta tulisi löytyä tehtävään sopiva koulutus, alan työkokemusta, hyvät ATK-taidot, sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Työkielenä tässä työssä on englanti, joten englannin kielen taitosi tulisi olla sujuvaa. Lisäksi toivomme sinun olevan vastuullinen, kannustava, ystävällinen ja innostunut vuoropäällikkö, joka haluaa oppia ja kehittää itseään. Tässä työssä tiimityöskentely on todella tärkeää. Edellytämme luonnollisesti hygieniapassia, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Mitä työnkuvaan kuuluu:

Työnkuvaasi kuuluu vastuu siitä, että oikeat tilaukset päätyvät oikeille asiakkaille, ateriat on pakattu oikein ja saapuvat houkuttelevan näköisinä asiakkaalle. Tulet käyttämään työssäsi upouutta järjestelmää, jonka avulla tilauksia hallitaan. Lisäksi sinun on sitouduttava noudattamaan turvallisuus- ja terveysmääräyksiä, hyvää hygieniaa, sekä pitämään keittiö siistissä järjestyksessä.

Huuvassa on kannustava ja monipuolinen tiimihenki, sekä mahtava työympäristö.

Aloitus on syyskuun 2021 aikana.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi helposti vaikka WhatsAppin kautta numeroon 040 195 5600 tai sähköpostitse josefiina.kuusiniemi@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessin vaiheet haastattelukutsun jälkeen:

  1. Huuvan esittely (30min)
  • Tässä vaiheessa työnhakija ja Huuva pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin.
  • Mitä Huuva tekee, miten ja miksi
  1. Koetyövuoro keittiössä (3h)
  2. Huuvan tiimin tapaaminen (30min)

 

Lisätiedot:

HR Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600 (yhteydenotot mieluiten tekstiviestitse, sähköpostitse tai WhatsAppissa.)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.