Viron kielinen betonimuottityöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2024

Viron kieltä osaava betonimuottityöntekijä Helsingin keskustan alueelle

Onko sinulla kokemusta betonimuottien rakentamisesta vai oletko rakennusalan opiskelija, jolta löytyy kiinnostusta betonimuottien rakentamisen pariin? Löytyykö sinulta suomen kielen lisäksi viron kielen taito? Etsimme nyt viron kieltä osaavia muottityöntekijöitä Helsingin keskustan alueelle betonimuottirakentamisen tehtäviin.

Asiakasyritys kenelle etsimme työntekijöitä, on betonirakentamisen ratkaisuihin erikoistunut yritys ja keskittyy paikalla valettaviin betonirakenteisiin ja elementtiasennuksiin.

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia betonirakentamisen tehtäviä, kuten
muottirakentamista, raudoitus- ja laudoitustöitä. Tehtävään annetaan tarvittava perehdytys, joten sinun ei tarvitse olla alan valmis ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:

Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään betonialan yrityksen monipuolisissa betonirakentamisen tehtävissä alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme:

  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Hyvät työvarusteet
  • Aurinkoisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tämän työtehtävän edellytys on reipas ote työntekoon, halu oppia ja tehdä työt huolella alusta loppuun. Aiempi kokemus on plussaa, mutta tehtävään sopii myös esim. rakennusalan opintoja suorittanut vasta-alkajakin. Tärkeintä on kiinnostus alaa ja työtehtävää kohtaan, kuitenkin täyttäen seuraavat kriteerit:

  • Täysi-ikäisyys 
  • Suomen ja viron kielen taito
  • Työturvallisuuskortti

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7–15.30 välille. Työtä tehdään Helsingin keskustan alueella. Työn aloitusajankohta ja lopetus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa kokemuksestasi ja opinnoistasi rakennusalan parissa.

Lisätietoja tehtävästä:
Leena Silvenius, HR-harjoittelija
leena.silvenius@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, muottityöt, betonityöt, raudoitustyöt, valutyöt

Ilmoitusnumero: 102760684

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus