Viimeistelyvaiheen timpuri Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.8.2022

Oletko sinä ammattitaitoinen timpuri, jonka osaamisalaa on erilaiset viimeistelyvaiheen työt?

Hienoa – asiakasyrityksemme Tampereella etsii juuri sinua! Kyseessä on uudiskohde, jossa työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. vesikatot, puurunkoiset seinät ja seinien levytys, välipohjat sekä ulkoverhoustyöt – ammattilaiselle siis tuttuja tehtäviä.

Työaika on totuttuun tapaan arkisin 7-15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi ja osaamisesi huomioon ottaen. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti. Tässä olisi kokeneelle tekijälle pidempikin pätkä tiedossa!

Odotamme henkilöltä:

  • Itsenäistä ja tunnollista työotetta – olethan ylpeä kädenjäljestäsi!
  • Useamman vuoden kokemusta rakennusalan työtehtävistä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Laita rohkeasti hakemusta tai soita suoraan haastatteluaikaa!

Mikäli tehtävästä herää lisäkysymyksiä, voit soittaa numeroon 040 832 4363. Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen

avainsanat: Tampere, timpuri, kirvesmies, remonttityöntekijä, Pirkanmaa, uudiskohde, Tampere

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja työsuhdeasioissa sinua palvelee toimistollamme välittävä WorkPowerin raksatiimi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.