Viimeistelyvaiheen timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Oletko sinä ammattitaitoinen timpuri, jonka osaamisalaa on erilaiset viimeistelyvaiheen työt?

Kyseessä on uudiskohde, jossa työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. lattia-asennukset, koteloinnit ja listoitukset, sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti myös vesikatot ja ulkoverhoustyöt. 

Odotamme henkilöltä:

  • Itsenäistä ja tunnollista työotetta – olethan ylpeä kädenjäljestäsi!
  • Useamman vuoden kokemusta rakennusalan työtehtävistä
  • Voimassa olevaa, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia

Työaika on tuttuun tapaan arkisin 7-15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi ja osaamisesi huomioon ottaen, joten kerrothan osaamisestasi jo hakemuksessasi. Töiden aloitus tapahtuu joustavasti kesän 2023 aikana. 

Laita rohkeasti hakemusta tai soita suoraan haastatteluaikaa!

Mikäli tehtävästä herää lisäkysymyksiä, voit soittaa numeroon 040 832 4363. Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen

avainsanat: Tampere, timpuri, kirvesmies, remonttityöntekijä, Pirkanmaa, uudiskohde, Tampere

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja työsuhdeasioissa sinua palvelee toimistollamme välittävä WorkPowerin raksatiimi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus