Viimeistelijä KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 22.5.2022

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle kesätöihin viimeistelijää. Asiakkaamme toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työn eri osa-alueita ovat mm. koneen runkojen valmistus sekä järjestelmätoimitukset. 

Työnkuvaus:
Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten valmiiden konepajalla valmistettujen tuotteiden viimeistely sekä pakkaaminen. Työtä tehdään aamuvuorossa 6–14. 

Toivomme sinulta:
Kokemus metallialalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä saat perehdytyksen työhösi. Hyvä asenne ratkaisee ja toivommekin sinun olevan oma-aloitteinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle:
Työn kesto on alustavasti kesäkuun alusta elokuun loppuun. Sinulla voi kuitenkin olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeen. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja: 
HR Trainee
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp) 

Avainsanat: kesätyö, Kokemäki, viimeistelijä, pakkaaja, aamuvuoro, metalliala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.