Vihertyöntekijä Tuusulaan

Kokoaikainen

Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 12.6.2023

Vihertöihin Tuusulaan!

Miltä kuulostaa kesäpäivistä nautiskelu työntouhussa? Ovatko vihertyöt mieleesi? Jos kiinnostuit, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Haemme nyt asiakasyrityksillemme innokkaita vihertyöntekijöitä Tuusulaan. 

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan nurmikonleikkuu ajoleikkurilla sekä erilaiset viheralueiden hoitotyön, kuten kukkien ja kasvien istuttaminen, kitkentä, siimaus sekä viheralueiden kastelu. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään muita vihertöitä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan!

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta vihertöitä kohtaan
  • Aiempi kokemus vihertöistä
  • Halua oppia uutta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön mikäli asut Tuusulan lähettyvillä

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä viettämään mukavaa kesää mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa! Meiltä saat kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajaksi. Palkkasi määräytyy alan työehtosopimuksen sekä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Hakuprosessi:

Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Työn aloituksesta on mahdollista sopia toukokuusta tai kesäkuun alusta.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus