Vihertyöntekijä pihanhoitotiimiin kesä 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.5.2024

Vihertyöntekijöitä kesätöihin 2024!

Miltä kuulostaa kesätyö nauttien samalla aurinkoisista kesäpäivistä? Oletko jo kokenut vihertyöntekijä vai kenties oman elämäsi viherpeukalo? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme innokkaita vihertyöntekijöitä pääasiassa taloyhtiöiden -ja eri kohteiden pihojen hoitoon pääkaupunkiseudun alueelle kesä-elokuun 2024 ajaksi.

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan puutarhurin avustaminen 1–2 kertaa viikossa. Tehtävä sisältää erilaisia vihertöitä, kuten nurmikonleikkuuta, kukkien ja kasvien istuttamista, kitkentää, siimausta sekä viheralueiden kastelua. Työhön kuuluu myös itsenäistä maankaivuutyötä käsin ja perävaunun käyttöä tarvittaessa.

Mitä toivomme hakijoilta:

  • Aitoa kiinnostusta vihertöitä kohtaan
  • Aiempi kokemus vihertöistä on eduksesi
  • Valmiutta liikkua eri kohteiden välillä
  • Valmiutta tehdä fyysistä työtä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Perävaunun käyttötaito katsotaan eduksi
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä viettämään mukavaa kesää mielenkiintoisten ja vaihtelevien vihertehtävien parissa! Meiltä saat kaikki tarvittavat työvarusteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko kesän ajaksi. Palkkasi määräytyy alan työehtosopimuksen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Vihertyöntekijöillä palkka on alkaen 11,13 €/h ja kokemus huomioidaan palkassa.  

Hakuprosessi:

Jos kesä vihertöiden parissa sai sinut innostumaan, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työn aloituksen suhteen olemme joustavia ja huomioimme tilanteesi. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
Puh. 040 4828989 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 101552007

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus