Vihertyöntekijä Kesätyö 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 31.3.2023

Kesäksi vihertöihin!

Miltä kuulostaa kesätyö nauttien samalla kesäpäivistä? Ovatko vihertyöt mieleesi? Jos kiinnostuit, saatat olla tuleva kesätyöntekijämme! Haemme nyt asiakasyrityksillemme reippaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle kesän 2023 ajaksi.

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikon leikkuu, kukkien ja kasvien istuttaminen, kitkentä, siimaus sekä viheralueiden kastelu. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään muita vihertöitä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan!

Mitä edellytämme hakijoilta:

  • Aitoa kiinnostusta vihertöitä kohtaan
  • Aiempi kokemus vihertöistä on eduksesi
  • Oppimishalua
  • Halua tehdä töitä ulkona säässä kuin säässä
  • Valmius liikkua eri kohteiden välillä
  • Hyvä fyysinen kunto, sillä työt ovat ajoittain fyysisesti hyvinkin raskaita
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä viettämään mukavaa kesää mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa! Meiltä saat kaikki tarvittavat työvarusteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. Palkkasi määräytyy alan työehtosopimuksen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Hakuprosessi:

Jos sinua kiinnostaa kesä vihertöiden parissa, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloituksesta on mahdollista sopia joustavasti tilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojesi aikataulujen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!