Vihertyöntekijä, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 3.4.2022

Nautitko vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä ulkoilmassa? Hae siis meille! Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle, alkaen keväästä jatkuen alkutalveen sääolosuhteiden mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu viheralueiden hoitotöitä, kuten esimerkiksi kitkentää, siimausta, nurmikonleikkuuta sekä viheralueiden kastelua. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:
Toivomme hakijalta aikaisempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostunut ja säänkestävä asenne työntekoa kohtaan! Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteet voivat vaihdella pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työn, palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n ja kokemuksesi mukaisesti. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet, sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimin tuen koko syösuhteesi ajalle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.