Vihertyöntekijä, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 28.2.2022

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet vihertyöntekijöiden rekrytoinnin kesälle 2022 Pirkanmaan alueelle!

Maan kuullatessa valkeana, töiden aloitus ei ole vielä ajankohtaista, mutta sitäkin ajankohtaisempaa on aloittaa kesätöiden etsiminen vuodelle 2022. Olisiko tämä sinun kesätyöpaikkasi? Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. rikkaruohojen kitkentä, pensaiden istutus ja nurmikkorullien levitys uudiskerrostalokohteiden piha-alueilla. Työ on fyysisesti rankkaa, joten näissä hommissa hyvä peruskunto on tarpeen. Emme vaadi aiempaa kokemusta alalta, vaan ennen kaikkea etsimme innokkaita ja oppimishaluisia ahertajia. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita rakennusalan työtehtäviä, kuten rakennussiivousta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun puolessa välissä, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia Sinulle sopivaksi. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus Viherrakentamisen TES mukaan. Työtä tehdään lähtökohtaisesti rakennustyömailla, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet ja toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueen työmaille. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Yhteystiedot: HR-koordinaatti Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö, vihertyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.