Vihertyöntekijä istutustöihin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 27.6.2022

Nautitko ulkoilmassa työskentelystä vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien parissa? Hae meille! Etsimme asiakasyrityksellemme jo jonkin verran kokemusta kerryttäneitä reippaita vihertyöntekijöitä ja puutarhureita pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat pikaisella aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työnkuva:
Työnkuvaasi koostuu puutarhatöistä, kuten esimerkiksi istutuksista, kitkennästä, sekä muista viheralueiden hoitotöistä. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:
Toivomme hakijalta aikaisempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä. Kokemuksen lisäksi arvostamme motivoitunutta ja säänkestävää asennetta työntekoa kohtaan! Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeässä roolissa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan ja monipuolisen työn! Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet, sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko syösuhteesi ajalle! Palkkaus määräytyy TES:n ja kokemuksesi mukaisesti.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla saapumisjärjestyksessä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 1983 888 (arkisin klo 10-15) 

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.