Viherrakentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.8.2022

Etsinnässä viherrakentaja! Haemme nyt asiakasyrityksillemme motivoituneita viherrakentajia vaihteleviin työkohteisiin Uudenmaan alueelle. Oletko jo kokenut ja vankan ammattitaidon omaava viherrakentaja? Hae meille töihin! Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Työnkuva:
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset piha-alueiden rakentamistyöt, kuten leikkipaikkojen asentaminen, siirtonurmen asennus ja aitojen rakentaminen. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme tekijää, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta viher- ja/tai maanrakentamisen työtehtävistä. Kokemus tasolaserin käytöstä ja kuvien lukutaito on tässä tehtävässä iso plussa. Myös säänkestävä asenne sekä itse-ohjautuva ja innokas työote ovat avainasemassa. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia ja voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä.

Tarjoamme sinulle:
Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset kerryttämään lisää kokemusta ja osaamista vaihtelevissa kohteissa sekä näyttämään omaa ammattitaitoista käden jälkeä. Palkkauksesi menee viher- ja ympäristöalan työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Tämän päälle saat meidän iloisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle!

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Työt alkavat pikaisella aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.