Viherrakentaja kesätyö 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.2.2023

Kesäksi vihertöihin!

Haluatko viettää seuraavan kesän viherrakentamisen parissa? Jos nyökkäsit, jatka lukemista! Etsimme nimittäin nyt asiakasyrityksillemme jo kokemusta kerryttäneitä viherrakentajia vaihteleviin työkohteisiin Uudenmaan alueelle kesän 2023 ajaksi.

Työnkuva:
Tarjolla oleviin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset piha-alueiden rakentamistyöt, kuten esimerkiksi siirtonurmen ja leikkipaikkojen asentamista. Näiden tehtävien lisäksi sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään muita viherrakentamiseen liittyviä töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aikaisempaa kokemusta ja osaamista erilaisista viherrakentamisen tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kuvien lukutaitoa pidetään korkeassa arvossa
  • Halua tehdä töitä ulkona säässä kuin säässä
  • Valmius liikkua eri kohteiden välillä
  • Hyvä fyysinen kunto, koska työt ovat ajoittain fyysisesti hyvinkin raskaita
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sujuvaa suullista suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan plussana, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:
Tässä on tarjolla vaihtelevia ja mielenkiintoisia viherrakennustöitä, missä pääset kehittymään viherrakennuksen ammattilaisena kesän aikana! Tämän lisäksi tarjoamme sinulle viher- ja ympäristöalan mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. HR-tiimimme tulee myös olemaan läsnä ja tukenasi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi meidän tuleva kesätyöntekijä, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Järjestämme haastatteluita jo hakuajan aikana ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan, esimerkiksi koulusi aikataulujen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!