Viherrakentaja kesäkaudeksi Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2024

Viherrakentajia kesätöihin!

Innostaisiko viettää kevättä ja kesää viherprojektien parissa? Etsitkö uusia haasteita viherrakentamisen parista? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle loistava tilaisuus!

Asiakasyrityksemme hakevat kokeneita viherrakentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle kaudelle 2024. Tule mukaan rakentamaan vehreää tulevaisuutta!

Työnkuva:

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset piha-alueiden rakentamistyöt, kuten kivetyksien ja käytävien rakentaminen, leikkitelineiden asentaminen sekä viheralueiden istutukset. Näiden tehtävien lisäksi on myös mahdollisuus osallistua muihin viherrakentamiseen liittyviin tehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Aikaisempaa kokemusta ja osaamista viherrakentamisen tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta halua työskennellä säässä kuin säässä ja valmiutta liikkua eri kohteiden välillä. Sinulla täytyy olla valmiutta tehdä fyysistä työtä, koska työt ovat ajoittain fyysisesti raskaita. Tämän lisäksi edellytämme:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

  • Vaihtelevia ja mielenkiintoisia viherrakennustöitä, joissa pääset kehittymään alan ammattilaisena!
  • Viher- ja ympäristöalan mukainen palkka 13,63€/h – 16,89€/h osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
  • Kaikki tarvittavat työvarusteet.
  • Aurinkoinen HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Tule mukaan luomaan vehreää kesää! Laita rohkeasti hakemus tulemaan ja kerro meille osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.

Lähde mukaan viherrakentamisen maailmaan ja tee kesästä 2024 ikimuistoinen!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 103676582

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus