Viherrakentaja kesäkaudeksi Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.5.2024

Viherrakentajia kesätöihin!

Innostaisiko viettää kevättä ja kesää viherprojektien parissa? Oletko viherrakentamisen osaaja, joka etsii uusia haasteita tulevalle viherkaudelle? Etsimme asiakasyrityksillemme jo kokemusta omaavia viherrakentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle kauden 2024 ajaksi.

Työnkuva:

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset piha-alueiden rakentamistyöt. Työssä tehdään muun muassa kivetyksiä ja käytäviä, asennetaan leikkitelineitä sekä työstetään viheralueiden istutuksia. Näiden tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä tekemään muita viherrakentamiseen liittyviä töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aikaisempaa kokemusta ja osaamista viherrakentamisen tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kuvienlukutaito on eduksi
  • Halua tehdä töitä ulkona säässä kuin säässä
  • Valmius liikkua eri kohteiden välillä
  • Valmius tehdä fyysistä työtä, koska työt ovat ajoittain fyysisesti raskaita
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tarjolla on vaihtelevia ja mielenkiintoisia viherrakennustöitä, joissa pääset kehittymään viherrakennuksen ammattilaisena! Tämän lisäksi tarjoamme sinulle viher- ja ympäristöalan mukaisen palkan 13,63€/h – 16,89€/h osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Aurinkoinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Tule mukaan luomaan vehreää kesää! Laita rohkeasti hakemus tulemaan ja kerro meille osaamisestasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 101541521

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus