Viherrakentaja Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 11.12.2022

Moikka! Haemme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme motivoituneita viherrakentajia Järvenpäähän. Oletko jo kokenut ja vankan ammattitaidon omaava viherrakentaja? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään!

Työnkuva:
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset piha-alueiden rakentamistyöt, kuten leikkipaikkojen asentaminen, siirtonurmen asennus ja aitojen rakentaminen. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme tekijää, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta viher- ja/tai maanrakentamisen työtehtävistä. Kokemus tasolaserin käytöstä ja kuvien lukutaito on tässä tehtävässä iso plussa. Myös säänkestävä asenne sekä itse-ohjautuva ja innokas työote ovat avainasemassa. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia ja voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä.

Tarjoamme sinulle:
Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset kerryttämään lisää kokemusta ja osaamista vaihtelevissa kohteissa sekä näyttämään omaa ammattitaitoista käden jälkeä. Palkkauksesi menee viher- ja ympäristöalan työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Tämän päälle saat meidän iloisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle!

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Järvenpää, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!