Vedeneristys luvallinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vihti

Haku päättyy 18.12.2022

Oletko rakennusalan ammattilainen? Löytyykö sinulta taskusta vedeneritys luvat? Kaipaatko uusia haasteita urallesi? Jatka lukemista, saatat olla etismämme henkilö!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vedeneristys luvallista rakennustyöntekijää Uudenmaan alueelle. 

Asiakasyrityksestä:
Asiakasyrityksemme toimii Uudenmaan alueella ja heidän toimenkuvaansa kuuluvat kylpyhuonesaneeraukset, vesivahinkokorjaukset ja linjasaneerausten rakennustekniset työt. Yritys tekee myös huoneistosaneerauksia, korjaustöitä sekä pihatöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme ammattilaista, jolta löytyy ainakin muutaman vuoden kokemus rakennusalalta. Edellytyksenä tässä tehtävässä on vedeneristys luvat. Asiakkaan toiminta perustuu ammattitaitoon ja asiakaspalvelukeskeisyyteen, joten myös hyvät asiakaspalvelu taidot ovat tässä työssä edellytyksenä. Lisäksi työssä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen osaamista. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta.

Tarjoamme sinulle:
Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa! Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. Tämän lisäksi HR-tiimimme on tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteen ajan.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä!  

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, vedeneristys, saneeraus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!