Vastuumyyjä Helsingin Piruetti -myymälään

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Haku päättyy 4.6.2023

Haemme energistä ja ihmisläheistä vastuumyyjää Piruetti Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan yritysasiakkaalle.

Piruetti on vuonna 1974 perustettu tanssin, baletin, voimistelun ja luisteluvaatteiden erikoisliike. Kaikki tanssi- ja liikunta-asut löytyvät saman katon alta. Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on Piruetin tavaramerkki. Piruetin tuotteet valmistetaan Suomessa vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten. Yrityksellämme on omat myymälät Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Verkkokaupalla on myös merkittävä osa Piruetin liiketoiminnassa. Yrityksen liikevaihto on n. 2,5 M€ ja henkilöstöä on noin 25.

Piruetti-ketjuun kuuluu myös Helsingissä sijaitseva Ballerina-Shop, joka on maan vanhin balettivarusteisiin erikoistunut liike. Vuonna 1963 perustettu Ballerina-Shop edustaa kaikkia suurimpia kansainvälisiä tossumerkkejä.”

Työtehtäväsi ovat:

Toimit yrityksen kasvoina asiakaspalvelussa ja löydät ratkaisuja eri asiakkaiden tarpeisiin. Pääset yhteistyössä myymäläpäällikön kanssa suunnittelemaan ja tukemaan myymälän esillepanoa ja visuaalisuutta sekä osallistut kampanjoiden toteutukseen. Tämän lisäksi tehtäviäsi ovat varastonhallinta, myymälän täydennystilaukset, tavaroiden purku ja tuotteiden hinnoittelu.Työ on joskus hektistä ja siksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoja.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, kokemus urheilukaupanalalta katsotaan eduksi
  • Kokemusta kassajärjestelmistä
  • Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumiskykyä
  • Mahdollisuutta työskennellä joustavasti kaupan aukioloaikojen mukaan
  • Hyvää suomen kielen osaamista
  • Kaupallinen koulutus ja lajituntemus katsotaan eduksi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Olen osana vastuullista suomalaista yritystä ja pääset kehittymään monipuolisessa tehtävässä erikoiskaupan myynnin parissa. Piruetilla on laaja tuotevalikoima, sisältäen oman tuotannon tuotteita sekä kansainvälisiä tuotemerkkejä. Pääset tutustumaan yritykseen lisää tästä.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10–19 välille ja lauantaisin klo 10–17 välille. Työaika on noin 30–37,5 h/viikko, toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus on kaupanalan TES:n mukainen.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille CV:si, palkkatoiveesi ja mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus