Vastuukätilö yksityiselle vastaanotolle, Vantaa

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.11.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Odotusaika Oy:lle kokenutta kätilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tämä työpaikka on hyvin ainutlaatuinen, ja tässä työssä kätilö pääsee kohtaamaan asiakkaansa kiireettömässä ilmapiirissä. Odotusaika Oy on yksityinen kätilön vastaanotto, joka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kohteen ja työn kuvaus:

Odotusaika Oy:llä pääset kohtaamaan asiakkaasi yksilöllisesti ajan kanssa. Pääset luomaan asiakkaille korkeatasoisen, asiantuntevan ja unohtumattoman kokemuksen, jossa he pääsevät näkemään pienokaisensa korkealaatuisen ultraäänilaitteiston avulla. Ultraäänitutkimus on mahdollista tehdä asiakkaille kaikissa raskauden vaiheissa. Toimit vastuukätilön roolissa ja perehdytät muita työntekijöitä ultraäänilaitteiston käyttöön.

Kyseessä on 2-vuorotyö, työvuorot on sovittavissa klo 8-21 väliselle ajalle kaikkina viikonpäivinä. Vastaanotolla ei ole aukioloaikoja, vaan se on auki asiakkaiden tilausten ja työntekijöiden työaikojen mukaan. 

Odotusaika Oy on suunnattu kaikille vauvaa odottaville, ja vastasyntyneen kanssa ensihetkiä eläville perheille. Vastaanoton palvelut koostuvat ultraäänitutkimuksista raskauden eri vaiheissa sekä 3D/4D-ultraäänitutkimuksista. Lisäksi vastaanotolla käydään synnytyskeskusteluja ja imetysohjausta asiakkaan toiveiden mukaan.

Toivomme:

Hakijan tulee olla laillistettu ja kokenut kätilö, jolla on jo aikaisempaa kokemusta ultraäänitutkimuksista. Aikaisempi kokemus perehdyttämisestä katsotaan eduksi.

Toivomme etsimämme henkilön olevan ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja lämminhenkinen. Sinulla on oltava erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, sekä tarjota heille ohjausta heidän tarpeidensa mukaan.

Tarjoamme:

Pääset kohtaamaan jopa kokonaisia perheitä kiireettömässä ympäristössä kodinomaisella vastaanotolla. Saat käyttöösi asianmukaiset laitteet, joilla pääset tekemään erilaisia ultraäänitutkimuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 

Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen (sopimuksen mukaan) sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni, vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun, vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.