Vastaava työnjohtaja uudiskerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 6.2.2023

Sinä siellä ruudun toisella puolella, pysähdy hetkeksi! Alla lisää käynnissä olevasta haustamme työnjohtajan tehtävään.

Työmaa alkaa huhtikuussa 2023 ja kohde sijaitsee Valkeakoskella. Työllistymisen edellytyksenä on AMK/DI-tason korkeakoulutus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Kokemusta aikaisemmasta vastaavan työstä katsotaan eduksi.

Vastaavan työnjohtajan työ on hyvin monipuolista sekä erittäin vastuullista. Työpäiviin kuuluu pääasiassa työmaan eri vaiheiden seuraamista ja aikataulussa pysymistä, laatu ja budjetti huomioon ottaen. Lisäksi vastaava on vastuussa työmaan työturvallisuudesta, työvoiman resurssoinnista sekä työntekijöiden johtamisesta. 

Yritys tarjoaa käyttöösi koko organisaation tuen tehtävässä menestymiseen sekä nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kilpailukykyiseen palkkaukseen. Jos olet suoraselkäinen ja hyvällä asenteella varustettu alan ammattilainen, niin saatat olla etsimämme henkilö. 

Jätä hakemuksesi 6.2. mennessä! Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta. Kysy lisää tai kerro kiinnostuksestasi! Luottamukselliset yhteydenotot 

Matti Helin, p. 045 123 3714 tai matti.helin@workpower.fi

Anne Hölsö, p. 044 020 5057 tai anne.holso@workpower.fi

Ira Martin, p. 0406766383 tai ira.martin@workpower.fi

Avainsanat: avoimet työpaikat, vastaava työnjohtaja, kokoaikainen, vuokratyösuhde, rakennus, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!