Vastaava työnjohtaja kerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.10.2022

WIIU WIIU WIIUU – Sinä siellä ruudun toisella puolella, pysähdy hetkeksi! Alla lisää käynnissä olevasta haustamme työnjohtajan tehtävään.

Työmaa alkaa loppuvuodesta 2022 ja rakennusaika noin 12-14 kuukautta. Rakentamisen alla on 101 asuntoa ja asunnot jakautuvat kahteen nelikerroksiseen puutaloon sekä yhteen kolmikerroksiseen puutaloon. Lisäksi talojen yhteyteen tulee parkkihalli. Parkkihalli betonirakentamista ja asuintalot puurakentamista. Työllistymisen edellytyksenä on AMK/DI-tason korkeakoulutus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Kokemusta puukerrostalokohteista ja tilaelementtirakentamisesta katsotaan eduksi.

Vastaavan työnjohtajan työ on hyvin monipuolista sekä erittäin vastuullista. Työpäiviin kuuluu pääasiassa työmaan eri vaiheiden seuraamista ja aikataulussa pysymistä, laatu ja budjetti huomioon ottaen. Lisäksi vastaava on vastuussa työmaan työturvallisuudesta, työvoiman resurssoinnista sekä työntekijöiden johtamisesta. 

Yritys tarjoaa käyttöösi koko organisaation tuen tehtävässä menestymiseen sekä nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kilpailukykyiseen palkkaukseen. Jos olet suoraselkäinen ja hyvällä asenteella varustettu alan ammattilainen, niin saatat olla etsimämme henkilö. 

Äly hoi älä jätä, mutta jätä hakemuksesi 23.10. mennessä! Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta. Kysy lisää tai kerro kiinnostuksestasi! Luottamukselliset yhteydenotot HR-koordinaattori Ira Martin, p. 0406766383 tai ira.martin@workpower.fi

Avainsanat: avoimet työpaikat, vastaava työnjohtaja, kokoaikainen, vuokratyösuhde, rakennus, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.