Vastaava työnjohtaja kerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Kangasala, Tampere

Haku päättyy 29.1.2022

Asiakasyrityksellämme olisi tarvetta vastaavalle työnjohtajalle, Kangasalla, aivan Tampereen rajan tuntumassa.

Hanke lähtee käyntiin keväällä 2022 ja siellä rakennetaan ensimmäiseksi 120 asunnon betonikerrostaloa, jonka asuinkerrosala on noin 5600 neliötä. Kohde käsittää kokonaisuudessaan kokonaisen korttelin, joka käsittää n. 300 asuntoa. Ensimmäiseksi rakennetaan betonikerrostalo ja samaan kortteliin on suunniteltu puurakenteinen kerrostalo ja rivitalo. Rakentaminen Kangasalla käsittää siis useamman rakennusvaiheen ja arvioitu ajoitus on vuosille 2022-2025.

Vastaavana työnjohtajana johdat rakennustyötä ja huolehdit rakentamista koskevien säännösten noudattamisesta. Valvot, että työt tehdään myönnettyjen rakennuslupien ja hyvien rakennustapojen mukaisesti. Sinulla on mielenkiintoa johtaa projektia suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti, niin että asiakkaalle luvattu korkea laatu toteutuu. Sinulta tulee löytyä paineensietokykyä, vastuullista oma-aloitteista otetta sekä esimiesasennetta. Yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä vastaava on yhteyksissä projektin useisiin sidosryhmiin. Sinulla voi olla jo vuosien kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä tai sitten etsit tällä hetkellä seuraava mahdollisuutta edetä urallasi työnjohtajasta, vastaavaksi työnjohtajaksi.

Palkkaus valitun henkilön työkokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset ja yhteydentotot tehdään WorkPowerin kautta. Mikäli sinä olet etsimämme vastaava työnjohtaja ja olet valmis aloittamaan työt kasvavassa, energisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä niin lähetä hakemuksesi meille palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Ota meihin yhteyttä, mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä. Vastaan mielelläni kysymyksiisi: Anne Hölsö p. 044 0205057. anne.holso@workpower.fi.  

#workpower #vastaavatyönjohtaja #rakennus #työnjohtaja #avoimettyöpaikat #rekrytointi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.