Varusteluasentaja Saurus Oy:lle

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Äänekoski

Haku päättyy 29.5.2022

Saurus Oy on osa suomalaista erikoisajoneuvojen valmistukseen keskittynyttä Nordic Rescue Group-konsernia, johon kuuluvat myös hydraulisia nostolavalaitteita valmistava Vema Lift Oy Kaarinassa ja palo- ja pelastusajoneuvoja valmistava Sala Brand AB Ruotsissa. Saurus-tuotemerkki on vakiintunut tunnetuksi osaksi suomalaista pelastusajoneuvovalmistusta. Saurus Oy työllistää 70 ajoneuvojen valmistuksen ammattilaista sekä laajan alihankkijaverkoston. Sauruksella on hyvä tekemisen meininki. Tiimihenki on vahva ja kehitämme toimintaamme monella eri saralla. Lisätietoja osoitteessa www.saurus.fi

Kiinnostaako monipuolinen työ palo- ja pelastusajoneuvojen parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Saurus Oy:lle Jyväskylän Säynätsaloon varusteluasentajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus 
Tehtävään kuuluu palo- ja pelastusajoneuvojen kokoonpanoasennustyöt ja niiden mekaaninen varustelu. Lisäksi työhön kuuluvat mahdolliset osavalmistukset sekä muut tuotantoa avustavat tehtävät. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla.

Työn edellytyksenä
Työn vaatimuksena on metalli-, ajoneuvo- tai vastaavan teknisen alan perustutkinto tai kokemus vastaavalta alalta. Valmistavan ajoneuvoteollisuuden työkokemus ja hitsaustaidot luetaan eduksi. Etsimämme henkilö on tunnollinen ja oma-aloitteinen sekä omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Palo- ja pelastusalan tuntemus (esim. VPK-tausta) auttaa myös menestymään työssäsi tuotteiden ollessa sinulle tuttuja.

Tarjoamme

Sauruksella pääset työskentelemään luotettavassa työpaikassa, jossa tulevaisuuden näkymät ovat myönteiset ja toiminta kasvaa. Työskentelet yrityksessä, jonka toimintaa ja tuotteita arvostetaan. Työpanoksellasi Saurus-tiimissä on iso merkitys. Saat työhösi alan ammattilaisten perehdytyksen ja tuen. Toiminta on vakaata ja henkilöstöedut ovat hyvät.

Palkkaus määräytyy työntekijän aiemman kokemuksen ja ammattitaidon mukaan, noudattaen Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi
Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki yhteydenotot tapahtuvat WorkPowerin yhteyshenkilön kautta. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita tähän mielenkiintoiseen paikkaan jo hakuajalla, lisäksi mahdolliset jatkohaastattelut toteutetaan Sauruksella. Lisätietoja tehtävästä saat hakuprosessin edetessä. Hae paikkaan järjestelmämme kautta alla olevasta linkistä. Hakuaikaa on 29.5.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa: (ark. 9-16)

Santeri Lahdelma, HR-koordinaattori

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: kokoonpanoasentaja, teollisuus, jyväskylä, säynätsalo, keski-suomi

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.