Varastovastaava

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme varastovastaavaa Kokemäelle. 

Sat-Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnittelun- ja urakoinnin sekä teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys. Lisätietoja löytyy yrityksen nettisivuilta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kokemäellä.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme päätoimialana on sähkötyöt. Työnkuvaasi kuuluu varaston täydennys ja ylläpito, tarvikkeiden kirjaus oikeille työmaille ja niiden palautukset sekä hyllytys. Työssäsi pääset myös myymään tuotteita teollisuus- sekä kuluttaja-asiakkaille ja vastaat hinnoittelusta, tilauksesta ja lähetyksestä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastonhallinnasta. Luemme eduksesi myös sähköalan koulutuksen ja kokemuksen. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja omaat halua kehittää palveluita sekä myyntitoimintaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
– oma-aloitteisuutta
– motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä
– englannin kielen osaamista
– asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle:
Etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Työntekijänä saat laajemman työterveyshuollon lisäksi liikuntaetuja, joten valmistaudu urheilemaan esimerkiksi kuntosalilla, uimahallilla, tai rentoutumaan hieronnan parissa. Vaikka toimit työssäsi itsenäisesti, hallilla olet aina mukavassa ilmapiirissä hyvän työporukan keskellä!

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: varastovastaava, varastotyöntekijä, myyjä, sähköasennus, sähkö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.