fbpx

Varastotyöntekijä, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 20.9.2021

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Vantaan Vaaralaan. Työ pitää sisällään trukilla työskentelyä ja muita varastotehtäviä kuten hyllyttämistä. Työssä käsitellään raskaan kuljetuskaluston laitteita esimerkiksi nostolaitteita. Töitä tehdään arkipäivinä ja työvuorot alkavat n. klo 7:00. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta trukilla työskentelystä. Mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listoille.

Odotamme sinulta:

– Trukilla ajokokemusta
– Reipasta asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen
– Itsenäisen pitkäkestoisen työn
– Mahdollisuuden edetä logistiikan alalla
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ossi Saarela
ossi.saarela@workpower.fi

HR-koordinaattori Karoliina Rainio
karoliina.rainio@workpower.fi

Avainsanat: varasto, logistiikka, pääkaupunkiseutu, Vantaa, trukki

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.