Varastotyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Inkoo, Karjalohja, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Pääkaupunkiseutu, Raasepori, Siuntio, Vihti

Haku päättyy 29.5.2022

Kiinnostavatko monipuoliset varastotyöntekijän tehtävät? Etsitkö pitkäaikaista työtä mukavassa työyhteisössä? 

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta varastotyöntekijää Kirkkonumelle. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja hyvä asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa saapuvan ja lähtevän tavaran hallinnointia sekä kaapelikelojen korjaamista ja kuljettamista. Työtä tehdään pyöräkonetta käyttäen ja siihen perehdytetään kattavasti, joten aikaisempi ajokokemus ei ole välttämätöntä. Käytät työssäsi erilaisia työkaluja, joten eduksesi on tuntemus niiden käytöstä sekä esimerkiksi rakentelusta tai käsitöistä. Työsi on ajoittain hektistä, joten ethän säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30 ja aloitus on mahdollisimman pian.

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Normaalia peruskuntoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: varastototyöntekijä, varastotyö, varasto, tuotantotyöntekijä, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.