Varastotyöntekijä, trukki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 23.3.2023

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Helsinkiin. Työ pitää sisällään vastapainotrukilla työskentelyä sekä muita varastotehtäviä, kuten varaston ylläpitoa, kuorman purkua ja lastausta. Tuotteet ovat erilaisia maalaukseen liittyviä komponentteja. Töitä tehdään ma-pe klo 7:00 eteenpäin. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta trukilla työskentelystä. Mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listoille. Maksamme työntekijälle kuuden kuukauden jälkeen bonuksen.

Odotamme sinulta:

– Trukilla ajokokemusta
– Reipasta asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen sekä siihen kuuluvat lisät ja ylityöt
– Itsenäisen pitkäkestoisen työn
– Mahdollisuuden edetä logistiikan alalla
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Petri Räsänen
petri.rasanen@workpower.fi

Avainsanat: varasto, logistiikka, pääkaupunkiseutu, Helsinki, trukki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!