Varastotyöntekijä PIKAHAKU

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 27.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Muurameen varastotyöntekijää

Työnkuva

Työtehtäviin kuuluu vaihtelevat varaston työtehtävät. Työhön kuuluu myös mm. lähetysasiakirjojen valmistelua sekä autojen lastausta ja purkua. Edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, kokemusta varastossa työskentelystä ja trukinajotaitoa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtävä on määräaikainen. 

Toivomme sinulta:

– Aiempaa kokemusta varasto-, keräily-, ja/tai pakkaustehtävistä

– Logistiikan alan koulutus lasketaan eduksesi

– Reipasta, motivoitunutta ja oma-alotteista asennetta työntekoon

– Hyviä työyhteisötaitoja ja hyvän työilmapiirin arvostamista

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työtä hyvässä ja siistissä työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä säännöllisellä työajalla. Saat mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön. Työsuhteen ajalle saat myös osaavan HR-tiimin tuen kaikkiin työsuhteisiin liittyviin asioihin. 

Kuinka hakea?

Laitathan hakemuksesi pian kotisivujemme kautta. 

Lisätietoja:

elina.forssell@workpower.fi, puh. 0407069967

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.