Varastotyöntekijä Kirkkonummelle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Inkoo, Karjalohja, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Pääkaupunkiseutu, Raasepori, Siuntio, Vihti

Haku päättyy 21.7.2024

Pidätkö käsillä työskentelystä? Kiinnostaisiko työskentely mukavassa työyhteisössä mielenkiintoisten työtehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta varastotyöntekijää kelahallintaan Kirkkonummelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa saapuvan ja lähtevän tavaran hallinnointia sekä kaapelikelojen korjaamista ja kuljettamista. Työtä tehdään pyöräkonetta käyttäen ja katsommekin eduksesi aikaisemman ajokokemuksen. Käytät työssäsi erilaisia työkaluja, joten tuntemus niiden käytöstä sekä esimerkiksi rakentelusta tai käsitöistä on hyödyksesi. Työsi on ajoittain hektistä, joten ethän säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30 ja aloitus on mahdollisimman pian.

Arvostamme

  • Kokemusta pyöräkuormaajan käytöstä
  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Normaalia peruskuntoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-Trainee Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi

Avainsanat: varastototyöntekijä, varastotyö, varasto, tuotantotyöntekijä, teollisuus, kelahallinta

Ilmoitusnumero: 108457345

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus