Varastotyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Haku päättyy 31.3.2023

Varastotyöntekijä

Etsimme eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme innokkaita ja tehokkaita varastotyöntekijöitä kesän ajalle!

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 07–15 välille. Työtehtävät pitävät sisällään varaston perustehtäviä kuten kuorman purkua ja hyllytystä.

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta:
– Aiempaa kokemusta varastotyöstä, eduksi aiempi kokemus trukilla ajamisesta
– Hyvää asennetta työntekoon
– Innokkuutta uuden oppimiseen
– Tietokoneosaamista ja eri järjestelmien käyttövalmiutta
– Eduksi on suoritettu työturvallisuuskortti

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Osa asiakkaistamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten huomioithan, että kesätyön kautta sinulla saattaa halutessasi olla mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Hakuprosessi
Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta. Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin paikkoihimme!

Lisätietoja: camilla.lehto@workpower.fi

Hakusanat: varasto, kesätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!