Varastotyöntekijä, Kerava

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 30.6.2022

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Keravalle. Työ pitää sisällään trukilla työskentelyä ja muita varastotehtäviä, kuten hyllyttämistä, kuorman purkua ja lastausta. Työssä käsitellään jätepuristimia ja jätepaalaimia. Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivinä. Aamuvuoro alkaa klo 5-6 ja iltavuoro alkaa klo 13.30. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta trukilla työskentelystä. Mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listoille.

Odotamme sinulta:

– Trukilla ajokokemusta
– Reipasta asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen
– Itsenäisen pitkäkestoisen työn
– Mahdollisuuden edetä logistiikan alalla
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Petri Räsänen
petri.rasanen@workpower.fi

Avainsanat: varasto, logistiikka, pääkaupunkiseutu, Kerava, trukki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.