Varastotyöntekijä

Kokoaikainen

Hyvinkää, Kerava, Janakkala, Loppi, Riihimäki, Nurmijärvi, Hausjärvi, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula

Haku päättyy 5.2.2023

Kiinnostaisiko monipuoliset työtehtävät sahateollisuuden varastolla? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa vaihtelevuutta työnkuvaan?

Haemme nyt sahateollisuuden asiakkaallemme reippaita varastotyöntekijöitä Riihimäelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  

Asiakkaamme on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Pitkän linjan perheyritys koostuu useista eri osastoista sekä toimipisteistä ympäri Suomen. Se tunnetaan laadukkaasta sahatavarastaan sekä jatkojalosteistaan kuten puulavoista ja -keloista. Yrityksessä työskentelee satoja työntekijöitä erilaisissa työtehtävissä niin varastossa, sahalla kuin tuotannossakin. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia tehtäviä sahateollisuuden varastolla sekä avustavia töitä sahatuotannon puolella. Varastopuolen tehtäviisi kuuluvat kuormien purkaminen, tuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen sekä lähetysdokumenttien kirjaaminen. Käytät päivittäin työvälineenäsi vastapainotrukkia, joten kokemus sen käytöstä on tehtävässä välttämätöntä. Tuotannon töihisi kuuluvat sahalla avustaminen sekä esimerkiksi kokoonpanotyöt ja lautojen käsittely. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14.30 ja iltavuorossa klo 14.30–23.00. Työtunteja on tarjolla 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Kokemusta varastotyöstä
  • Trukinajotaitoa
  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Avainsanat: varastotyöntekijä, tuotantotyö, kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä, puuteollisuus, sahateollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!