Varastotyöntekijä Hydsupply Oy:lle

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 7.6.2023

Etsimme ammattitaitoista varastotyöntekijää asiakasyrityksellemme Hydsupply Oy:lle Kuopioon!

Hydsupply Oy on valtakunnallisesti toimiva hydrauliikkaan, pneumatiikkaan, sekä kone- ja laiteasennuksiin erikoistunut suuri ja vakavarainen yritys. Tässä työtehtävässä asemapaikkana on Kuopio ja hakija työllistyy suoraan pidempiaikaiseen työsuhteeseen Hydsupply Oy:n omille kirjoille!

Varastotyöntekijänä työnkuvaasi sisältyy lähettämön, pakkauksen ja hyllytyksen tehtäviä sekä rahtikirjojen tekoa. Tehtävässä käytetään erilaisia trukkeja ja toisinaan toimitat asiakkaille tavaraa autolla. Työtehtäviisi voi sisältyä myös hydrauliikkaletkujen valmistusta.

Työtä tehdään arkisin 8–16 ja viikoittainen työaika on 37,5h. Työtehtäviin tarjotaan kattava perehdytys.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta varastoalan tehtävistä. Tehtävään vaaditaan myös ajokortti, sillä työtehtäviä tehdään myös osittain eri asiakaskohteissa (työauton saa käyttöön työpaikalta). Erilaisten käsityökalujen ja koneiden käyttötaito, sekä mittatarkkuus katsotaan eduksi. Arvostamme hakijoissa ripeää ja itseohjautuvaa työotetta, sekä aitoa motivaatiota & kiinnostusta varastoalan työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen työsuhteen suoraan asiakkaan omilla kirjoilla
  • Monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi
  • Kilpailukykyisen palkan & mukavan työyhteisön

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus