Varastotyöntekijä, Hämeenlinna

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 29.6.2022

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä kahdelle eri varastolle, jotka molemmat sijaitsevat Hämeenlinnassa. Työ koostuu varaston monipuolisista tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta, lajittelemisesta, kuormien kokoamisesta sekä konttien purkamisesta. Mahdollisuus päästä työskentelmään myös trukilla. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa ja vuoro alkaa joko kello 7:00 tai kello 14:00. Työssä noudatetaan PAM työehtosopimuksen kokemusvuosien mukaista palkkausta. Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä ei vaadita, vaan asenne ratkaisee.

Odotamme sinulta:

– Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Luotettavan työnantajan
– Mukavan työympäristön

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

HR Trainee Tommi Suhonen
tommi.suhonen@workpower.fi
040 0693335 (Klo 10-14)

Avainsanat: varasto, logistiikka, varastotyöntekijä, päivätyö, kontinpurku, iltatyö, hämeenlinna, kontinpurkaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.