Varastotyöntekijä Hämeenlinna

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 1.6.2024

Varastotyöntekijä

Etsimme metalliteollisuuden toimialalla operoivalle asiakkaallemme reipasta ja sitoutuvaa varastotyöntekijää Hämeenlinnan alueelle. Työ on kokoaikainen päivätyö, maanantaista perjantaihin klo 7-15 välillä, mutta kun tarvitaan joustoa, olemme valmiita siirtymään myös 2-vuorotyöhön.

Mitä homma pitää sisällään?

  • Varaston hallintaa
  • Kuorman purkua, työssä myös fyysistä kuormitusta
  • Trukilla ajoa

Mitä toivomme sinulta?

  • Trukin ajotaitoa
  • Aiempaa kokemusta varaston tehtävistä
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Perustaitoja tietotekniikasta
  • Täysi-ikäisyyttä

Työskentelemme rennossa ilmapiirissä, jossa arvostamme jokaista tiimin jäsentä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä. Ensivaiheessa hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse. Toisesssa vaiheessa rekrytointia pidämme haastattelutapaamisia etäyhteyksin. 

Oletko valmis astumaan mukaan? Lähetä meille hakemuksesi ja/ tai CV:si hakulinkin kautta ja osoita näin kiinnostuksesi tehtävään. Lisätietoja voit tarvittaessa tiedustella: HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi. 

Hakusanat: varastotyöntekijä, Hämeenlinna, trukin ajotaito

Ilmoitusnumero: 102843434

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus