Varastotyöntekijä avoin haku Pirkanmaa

Haku päättyy 31.10.2023

Sinustako seuraava varaston stara
 
Etsimme motivoituneita varastotyöntekijöitä asiakkaillemme Pirkanmaalle!
 
Toivelistalla olisi:
Kaikkein mieluisinta olisi palkata tyyppi, joka A. nauttii fyysisestä työstä ja B. haluaa olla hyvässä jutussa mukana, sekä C. on aiemmin jo koeponnistanut kiinnostuksensa ja osaamisensa varastotyöhön. Toivelista on kuitenkin vain toivelista, joten kerrothan tarkemmin itsestäsi hakemusta tehdessäsi! 
 
Työn peruspalikat: 
– tavaran valmistelua, keräilyä, inventointia ja pakkausta
– varaston raivaus- ja siivoustöitä
– saldojen seurantaa
– trukkikokemus plussaa, mutta ei välttämätöntä
 
Innostuitko?
Jos sinulla ei ole töitä tai olet muuten vaan vailla mielekästä tekemistä, niin tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi ja CV www.workpower.fi 
 
Avainsanat: varasto, kokopäivätyö, osa-aikatyö, vuokratyö, rekrytointi

Ilmoitusnumero: 82640904

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus