Varastotyöntekijä Addcomp Oy:lle, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 2.4.2023

Etsitkö kesätöitä monipuolisten varastotöiden parista? Haluatko päästä sisälle metalliteollisuuden saloihin mukavan työyhteisön ympäröimänä?

Haemme nyt asiakkaallemme Addcomp Oy:lle reipasta varastotyöntekijää kesätöihin Vantaalle. Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuuhun asti.

Addcomp Oy on ruotsalaisen pörssiyhtiön, Addtech AB:n omistama palveluyritys. Yritys tuottaa taloushallinnon, tuotannon ja logistiikan toiminnot Addtech konserniin kuuluvalle Movetec Oy:lle, Stig Wahlstöm Oy:lle sekä Kraftmek Oy:lle. Vuonna 2022 Addcomp Oy:n liikevaihto oli 2,8 miljoona euroa.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä varaston puolella, joihin sisältyvät mm. kuormien purkaminen, tuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen, sekä lähetysdokumenttien kirjaaminen. Tarvittaessa teet avustavia metallitöitä tuotannon puolella. Työssäsi et tarvitse aiempaa kokemusta metallitöistä, mutta trukinajotaito lasketaan eduksesi. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuvuorossa ja viikoittainen työaikasi on 37,5 h. Työsuhteessasi on käytössä Kaupan alan TES.

Arvostamme

  • Kiinnostusta varastotyöhön sekä käsillä tekemiseen
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi mielenkiintoisten metalliteollisuuden työtehtävien parissa. Töiden alussa saat Addcomp Oy:lla kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset oppimaan uutta kannustavassa ympäristössä. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esihenkilöt.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä kesätyö juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kesätyöntekijä, varastotyöntekijä, varastotyö, metallityöntekijä, kesätyö, kesätyö2023

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!