Vanhempi työnjohtaja

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 10.12.2021

Haemme asiakasyrityksellemme vanhempaa työnjohtajaa (RI / RKM) koulutyömaalle Hämeenlinnaan. 

Kohde on alkanut tämän vuoden huhtikuussa ja on tällä hetkellä runkovaiheessa. Kohteen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2022. 

Työssäsi tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti, hyvää rakennustapaa noudattaen. Etsimme rautaista ammattilaista, jolla on jo vankka kokemus työnjohtotehtävistä. Yrityksellä on käytössä nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuus kilpailukykyiseen palkkaukseen. 

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta. 
  • yli 5 vuoden kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
  • halua kehittyä alan ammattilaisena ja mahdollisesti edetä yrityksessä
  • hyviä organisointitaitoja ja kokonaisuuksien hallintaa
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja innostunutta työotetta

Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kerrothan hakemuksessasi millaisissa kohteissa olet aiemmin ollut työnjohtajana ja millaisia haasteita etsit tällä hetkellä? Lisääthän palkkatoiveesi hakemukseesi!

Kiinnostuitko?

Luottamukselliset yhteydenotot asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 0451233714. Hakemuksen voi laittaa palkkatoiveineen s-postilla matti.helin@workpower.fi tai nettisivujemme kautta www.workpower.fi 

Avainsanat: työnjohtaja, vanhempi työnjohtaja, kokenut työnjohtaja,  kokoaikainen, rakennus, tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.