Valvontaoperaattori, Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 18.12.2022

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille aloittelevaa valvontaoperaattoria Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Lue lisää: www.algoltechnics.fi/

Työnkuvaus:

Valvontaoperaattorina työskentelet teollisuusnostureiden, kuljetinjärjestelmien, korkeavarastojen ja muiden tuotantokoneiden parissa. Työpäiväsi koostuvat laitteistojen valvonnasta, vikakorjauksista ja ennakkohuolloista. Voit olla kokenut konkari tai vasta-alkaja, tärkeintä on hyvä asenne ja halu kehittyä. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja osaavan työporukan tuen. 

Toivomme sinulta työhön soveltuvaa teknistä koulutusta (sähkö- tai automaatioasentaja) ja työkokemusta sähkön-, mekaniikan- tai paineilman parissa työskentelystä. Katsomme eduksi englannin kielen taidon. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja häneltä löytyy ongelmaratkaisutaitoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. 

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten huoltotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja saat käyttöösi nykyaikaiset tietojärjestelmät ja työkalut. Mukavan, joustavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta?

Hakuprosessi: 

Jätäthän hakemuksesi meille suoraan oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!