Valutyöntekijä

Kokoaikainen

Karjalohja, Karkkila, Lohja, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Vihti

Haku päättyy 14.8.2022

Haluaisitko oppia uudet monipuoliset tehtävät valuteollisuuden parissa? Etsitkö pitkäaikaista työtä mukavasta työyhteisöstä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Karkkilaan valutyöntekijää metalliteollisuuteen. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja reipas asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia työtehtäviä metallivalimolla. Työtehtäväsi voivat olla valuraudan käsittelyä ja valamista, trukin käyttöä sekä valumuottien valmistelua. Tarkempi työnkuva sovitaan kunkin hakijan kanssa erikseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin; aamuvuorossa klo 5.45-13.45 ja iltavuorossa klo 13.45-21.45. Työtunteja on 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian.

  Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia uudet työtehtävät 
  • Ahkeraa ja oma-aloitteisuutta
  • Trukinajotaitoa
  • Hyvää suomen kielen taitoa

  Tarjoamme sinulle

  Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työ sijaitsee Karkkilassa hyvien bussiyhteyksien varrella. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

  WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

  Hakuprosessi

  Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

  Jäikö kysyttävää?

  HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
  jaana.inkilainen@workpower.fi
  040 637 7437 

  Avainsanat: hioja, metallihioja, pintakäsittelijä, metallityöntekijä, metalliteollisuus

  Hae työpaikkaa

  WorkPower ❤️ vuokratyö

  Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

  Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

  Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

  Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

  Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.