Valutyöntekijä Merikarvialle

Kokoaikainen

Merikarvia

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme valutyöntekijää Merikarvialle. Asiakkaamme on suomalainen metallialan yritys. 

Työnkuvaus: 
Asiakkaamme on toiminut alalla jo vuosikymmenien ajan. Heidän käytössään on nykyaikainen konekanta sekä valmistusprosessi. Työnkuvaasi kuulu messinkisten LVI-osien valmistus. Työtä tehdään kuumassa ympäristössä ja työ edellyttää hyvää kuntoa, sillä työ on hyvin fyysistä. Työ ei kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta valamisesta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. 
 
Tarjoamme sinulle:
Sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestää alustavasti kesän loppuun, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa töitään pidempään. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Kannattaa jättää hakemus, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp)

Avainsanat: valutyöntekijä, valaminen, kesätyö, Merikarvia

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.