fbpx

Valomainosasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 26.9.2021

Viihdytkö parhaiten liikkuvassa työssä ja vaihtelevien työkohteiden parissa? Pidätkö käsillä tekemisestä? Miltä kuulostaisi työ, jossa sinusta koulutetaan alasi timanttinen osaaja?

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun alueelle mainosasentajaa vaihteleviin kohteisiin. Asiakas on täyden palvelun valomainostalo, joka palvelee asiakkaita kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa. Lisäksi asiakkaamme tarjoaa laajempaa yritysilmeen ehostusta aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin asti.

Työpäiväsi

Työpäiväsi valomainosasentajana sisältävät erilaisten valotaulujen ja -mainoksien asennuksia eri asiakkaiden luona. Työpäiväsi kuluvat asiakkaiden tiloissa eli esimerksi rakennustyömailla, autohalleissa, liikeyritysten tiloissa jne. Lisäksi pääset perehtymään mainostolppien ja tienvarsikylttien asennuksiin sekä kiinnityksiin. Teet myös muita erilaisia mekaanisia asennuksia kuten banderollien kiinnityksiä ja teippauksia, sekä metallin ja rautojen katkaisua. Työpäiväsi sujuukin rattoisasti erilaisten työtehtävien parissa vaihtelevissa projekteissa.

Tavallisesti työpäiväsi alkaa noin klo 7.00-8.00 aamulla, mutta toivomme, että tarpeen mukaan hieman aikaisempikin aloitus onnistuu. Ajoittain projektien aikataulu voi olla hektinen, jolloin asiakkaamme arvostaa joustavuutta työpäivän loppupäässä. Tämä jousto näkyy tietenkin sitten mukavana lisänä tilipussissasi. 

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. metalli-, sähkö- tai rakennusalalta
  • Käteviä käsiä, joissa pysyy työkalut
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Luotettavaa ja täsmällistä otetta työhön
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset kehittymään mainosasennusten vahvaksi osaajaksi. Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Työporukka on reilu ja mukava. Lisäksi jokainen projekti on erilainen. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-trainee Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: asentaja, asentaja apulainen, aputyöntekijä, digitaalinen mainonta, tekninen asentaja, ICT-asentaja

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.